Ny kille

Dagarna svischar förbi så det blir en kort uppdatering om senaste tiden. Salsa har inte börjat löpa ännu så vi har tränat på som vanligt. Förra veckan var vi och träffade Jocke och hans trevliga malletik Garcia för lite träning. Alltid lika kul att träffa nya människor att träna med och som det funkar så bra med på en gång! Vi kör på med träningen inför IPO´t och det går framåt. Har fått ändan ur vagnen och beställt en tävlingsbok och jag överväger att anmäla till Bh snart, det kan ju ev krocka med löp/parning, men då får vi avanmäla. Inte mer med det.

Imorgon sticker vi till Svenljunga för lite umgänge/hundträning över helgen. Ser verkligen fram emot det! Hoppas bara att detta förbannande snöoväder ger med sig, nästan längtar efter regn nu, det räcker med snö..

I tisdags fick vi tillfällig utökning av familjen. Rekko är en snart två år gammal schäferpojk som ska bo hos oss ett tag med hopp om att hitta ett nytt hem. Han ägs av kennel Siljavie och eftersom Salsa förhoppningsvis paras inom kort så bestämde vi gemensamt att Rekko kunde bo med oss så har jag någon att träna med under tiden. Jag håller på att lära känna han så jag återkommer om mer info om honom senare. Just nu är det fullt tillräckligt med att lära sig alla regler som gäller i det Zaringska palatset. En pigg o glad kille är det däremot och hans framtida ägare kommer få en vän/träningskamrat för livet!

Återkommer efter helgen om rapport, trevlig helg alla vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.