Lite småreligös…

Det är fantastiskt vad lite sol kan göra för välbefinnandet! Man vaknar tidigare, är mer utvilad, har högre tolerans och är allmänt avspänd. Har gått ännu längre långpromenader med hundarna för att ta vara på varje solstråle och känner mig så tacksam för att jag kan gå vart jag vill, är hyfsat frisk, har fina hundar o en katt, har ett hus, har ett jobb, har en bil och ett fågelbord …

Jag har investerat i ett fågelbord vilket jag inte ångrar för fem öre. Har blivit en riktig fågelnörd där jag sitter med kikare (har ju inte bästa synen) och fågelboken tillsammans med morgonkaffet. Det e gratis terapi att sitta o njuta av den aktivitet som pågår där!

Salsa fick plocka bort sina stygn idag men det tar nog nån vecka till innan hon slipper tratten. Vi har kört på med klickerträningen under denna konvalecens och Salsa känns väldigt taggad! Har tillbringat mycket tid med Rekko på tu man hand och det e en riktigt mysig hund! Har haft med honom och testat så mycket nya miljöer som möjligt och jobbat mycket med trygga fasta bett. Han är ju en hyfsat orutinerad hund så man får köra fler korta träningspass för han blir lite trött i kolan och då kan det snurra lite . Bita/släppa/bevaka funkar fint och vi filar på inhoppen. Just nu går det mer upp än fram men det e en träningssak som man får jobba lite till på och sen kommer det bli så bra så. Jag band upp Rekko och körde ”fula gubben” häromdagen för o kolla lite och då hände det grejjer!

Helgen ska tillbringas utomhus tillsammans med hundarna och jag hoppas på ännu mera SOL!!!

Trevlig helg allihop! Nedan lite bilder på vilka aktiviteter hundarna föredrar i det fina vädret !

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_imagebrowser”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.