Nr 3!

Hemma igen efter en natt nere hos Salsa & valparna. De växer och är så himlans otroligt söta!!! Salsa är en fantastisk mamma men så e hon ju en fantastisk hund oxå! Denna gången fick Salsa plats att sova med mig tillsammans på luftmadrassen, förra gången gled hon av hela tiden eftersom magen var så stor haha, blev bara kortare sovstunder eftersom hon var tvungen att hoppa in till valparna titt som tätt .

Jag har nog lite av en favorit även fast det kan ändras med tiden såklart men valpen som kom ut som nr tre blev jag förtjust i redan när de föddes och det kändes likadant när jag såg dem nu med. Vi får se nästa gång jag kommer ner, då har de öppnat ögonen och börjat höra, ser fram emot nästa besök! Mia & Glenn tar så bra hand om Salsa och jag e så glad att jag kan komma ner och bo över när jag är ledig, känns bra i hjärtat, och det går lite bättre för var gång att åka därifrån. Bra för mig att träna på min separationsångest …

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng o sova nån timme innan det är dags att åka o jobba, aningen trött…. På måndag hoppas jag kunna åka och träffa Frida, Jocke & Jocke för lite träning, ska bli kul!!!

Sötnosarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.