Blandat

Jag o Salsa missade tävlingen i Kind oxå eftersom hon inte var riktigt klar med löpet. Fick besked om att vi kommit med till Karlshamn så det blir årets sista tävling. Vi tränar på så gott vi kan fram tills dess och så får vi se hur det går, vi har ju inte den lyxen med träningskamrater och figurant på regelbunden basis utan det mesta får vi göra själva, svårt att verkligen få till det där lilla extra som gör den stora skillnaden… Tur jag har en jäkligt bra hund …

Frazze har snart växt om morsan, förra veckan visade vågen 22,2 kg, undrar vart det slutar… Spårträningen ger resultat och det går stadigt framåt. Frazze är en väldigt rolig hund att jobba med men jag skyndar långsamt. Miljöträning, vardagslydnaden och spåret är det viktigaste just nu iaf för mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.