Löp/Roliga rummet…

Förra måndagen började Salsa äntligen löpa!!! Det satte igång nästan två månader senare än beräknat så det var verkligen efterlängtat, så till den grad att jag självklart grät en skvätt och sen firade jag & Salsa med en semla .

I fredags var jag till en kompis och lånade deras braiga hunddusch för att bada Rekko. Jag har aldrig tvättat en hund som njöt så mycket som han gjorde! Kul när skönhetsvården är uppskattad! Efteråt kom Anna förbi o fika och sen tog vi en mysig promenad med malletjejorna och på kvällen gick vi på bio, Alice i underlandet, filmen var helt fantastisk!!!! Tack för en trevlig dag Anna!

Tränar gör vi ju varje dag på ett eller annat sätt, med Salsa kan jag träna många saker på promenaden såsom framåtsändandet, sitt/ligg under gång och nötandet av inkallning – sitta framför. Med Rekko har jag mestadels bara kört miljöträning och mycket kampövningar där han får vinna och växa. Jag har även påbörjat lite klickerträning med Pekken då jag tror det kan vara fördelaktigt på honom.

I källaren har jag gjort i ordning ”roliga rummet” där man kan göra kluriga leta-övningar eller bara gasa på som bara den med buskisskydd! Rekko har växt på sig ordentligt nere i källaren tycker jag och det går att belasta honom ganska mycket nu, Salsa är helt tokig där nere, brukar först dra på henne och köra lite anskällningar och bitabita och sen ett kort lydnaspass direkt efter, då går hon som tåget !

Tjing ping!

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” number_of_columns=”3″ show_slideshow_link=”0″ template=”/mounted-storage/home16b/sub015/sc73198-PCXO/ratze/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.