Glad:)

I onsdags var en riktigt bra dag! Lämnade in bilen hos världens bästa ”mackgubbe” och hämtade den senare på dagen och då var den fixad & besiktad ua, bara tuta o köra, och dessutom för en tiondel av priset som den ”fina verkstan i stan” skulle haft för det. Som sagt, världens bästa mackgubbe!!!

Idag trotsa jag regnet som öste ner, finns bara dåliga kläder haha, så imorse blev det en nästan 3-timmars promenad i skogarna och sen har det grävts o donat i trädgården så nu e det så fint så. Lite plantering av blommor och lite gräsfrön här o där så blir det fint tror jag.. Min rabarberplanta som jag planterat börjar växa så sakta, så stolt över det!

Småfrusen o blöt in i märgen kan jag nog tillbringa några timmar inomhus med gott samvete och ta itu med lite tvätt o städa medan hundarna sover gott, i em blir det jag & Pekk som tar vår vanliga löprunda o sen några timmars jobb och sen har helgen börjat på riktigt..

Det börjar dra ihop sig för att lämna ner Salsa till Skåne, kommer bli så jobbigt , men nästa helg ska jag iväg på bröllop i Enköping så det vore nog bäst att lämna henne några dar tidigare så blir det inte så mycket farande o flängande för henne. Försöker o inte tänka på det så mycket o hoppas tiden kommer svischa förbi och vips e hon hemma igen, kommer bli grymt tomt utan henne, vi har aldrig varit ifrån varann under de 3,5 år jag haft henne. Salsa kommer nog inte sakna mig utan värre för mig skulle jag tro men gäller att tänka positivt så överlever jag detta…

Trevlig Valborg allihop!

Lite rund om magen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.