Bröllop!

Nyss hemkommen från Enköping och Frida & Jonas bröllop. Bröllopet var fantastiskt och bröllopsfesten lika så! Det var en helt underbar trevlig dag/kväll/natt och alla vi som var där kommer minnas denna dag som en av de trevligaste ever skulle jag tro!

Tack alla underbara människor, kända & okända, det var så otroligt kul att träffa er alla!

Jag stannade tills idag så jag hann med och umgås lite med Frida och så var jag lite skakis efter festligheterna så det var lika bra o stanna kvar… Jag kommer leva på detta länge iaf, var precis vad jag behövde, kommer lätt gå runt och le lite extra framöver! Nu ska bilen städas ur, tvätta o städa huset innan man får sjunka ner i soffan. Salsa mår enligt rapport bra och finner sig i sitt nya boende. Hon och Uno har tydligen funnit varann även om Salsa är chef, precis som det ska va alltså!

Brudparet och
jag med deras underbara dotter Lisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.