Så mycket att göra, så lite tid..

Dygnet är helt klart för kort just nu. Salsa har återhämtat sig förvånansvärt fort tycker jag, träningen flyter på finemang! Lilla Frazzeman är varm i kläderna nu och därmed en riktig liten huligan. Han har både humör och är envis som synden, många diskussioner har det blivit och fler kommer det bli .

Frazze har fått följa med ut i spårmarkerna med Salsa och sen har det varit mycket miljöträning för hans del. Varit på bondgård, träffat småbarn, tågstationen mm. Duktig och hänger med på allt hittills. Kan jag bara få bukt med hans humör så ska det nog kunna bli riktigt bra haha! Undrar om han inte lyssnar bättre till ”Lillskit” än Frazze hmm…

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”240″ number_of_columns=”3″ show_slideshow_link=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.