30-års kris…

Hemma efter en supervecka i Karlsborg! Träningen med Salsa har gått suveränt, känns bra inför SM eftersom detta blev våra enda ”riktiga” träningstillfällen, både söket och skyddet har funkat finfint! TACK alla underbara människor för ett kalastrevligt läger!!!

Valpen skötte sig jättefint hela veckan och fick även träffa några av syskonen. Det var absolut inte roligt att komma hem igen, fyllde år i måndags och antar att jag genomgår en försenad 30årskris, just nu är det aningens förvirrat i huvudet om vad jag vill bli när jag blir stor mm. Fortsättning kan komma att följa…. (och ja, jag fyllde 32…)

Ute i sökskogen…
Röjarskydd inomhus – en favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.