Härligt gäng!

Idag har vi varit med Halmstadgänget på ipoträning hela dagen! Supertrevliga människor och hundar samt bra väder!

Salsa fick sig ett kombinerat ipo/svenskskyddspass som jag är jättenöjd med!!! Jocke är fantastiskt duktig på att läsa henne och få henne att göra rätt och på det sätt som jag vill att hon ska göra vilket är guld!

Frazze fick sig en godisruta som Frida lagt. Jag har gjort två om dagen på varierande underlag senaste veckan och han är väldigt duktig på att jobba in sig i rutan så fort han kommer utanför. Ska bli väldigt spännande att följa hans fortsatta utveckling i spår då jag inte gjort detta med någon hund innan.

Tack för en jättetrevlig dag allihop!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.