Vi lever faktiskt…

Den gamla klyschan ”tiden räcker inte till” får jag tyvärr ha som ursäkt för att all uppdatering varit helt kass. Det som är bra dock är att vi har så fullt upp nu med en massa roliga, nya och spännande saker vilket är anledningen till att jag inte tillbringar tiden framför datorn i lika stor utsträckning.

Just nu är vårt träningsschema lite annorlunda än det brukar vara men oj så himlans kul! Frazzemannen och hans syskon har hunnit fylla 1 år nu och de rapporter jag får från valpköparna så verkar det gå bra för alla små liv. Ser fram emot kennellägret då jag får träffa några av dom! I övrigt har jag återupptagit spårträningen med Frazze efter lite vila från det och det går framåt hela tiden. Intensiteten börjar komma nu men utan att för den delen öka tempot.

Då det inte blev något BelgarSM för vår del pga skada tog jag beslutet kort efter att inte anmäla till årets Bruks SM. Det känns jättetråkigt självklart men tiden räcker faktiskt inte till och hundarna måste få tid till återhämtning också och jag kände att jag ville vara väl förberedd inför en så pass stor tävling. Förra året deltog vi på de premisserna eftersom hon valpat kort innan så i år hade målet vart att delta i toppform. Vi siktar givetvis på SM nästa år istället och lägger all energi på andra saker för tillfället!

Bilder från läger i Kulllstorp maj.

[ngg src=”galleries” ids=”25″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ number_of_columns=”2″ show_slideshow_link=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.