Väl använda apostlahästar..

Som hundägare är man ju ute och svingar sina lurviga ganska så mycket. För ett tag sen kom jag på att det vore kul att uppskatta i km hur långt man egentligen spatserar runt. Jag har under en månad skrivit ner hur många timmar per dag vi är ute och går. (Ingen träning inräknad.)

I snitt går jag 4h/dag. En person går ca 5km/h vilket blir 2 mil/dag, 14 mil/vecka, 60 mil/månad, 720 mil/år osv… Ganska roligt när man ser det så, kanske ska spurta på lite mer så man kommer upp i tusen mil/år men å andra sidan kanske min olycksfallsförsäkring blir dyrare om man överskrider gränsen precis som med bilförsäkringen..

Salsas makliga promenadfart a la passgång framstår nuförtiden som ett ganska smart val … Hon förstår även vitsen med att ta hand om sig själv och unna sig lite extra ibland för att underhålla kroppshyddan.

Är det inte nackmagnet, massage eller BoT-täcke så ligger jag på spikmattan

I skrivande stund ska jag gå lös på en stor kopp med Fridas hemkörda vilket är ett hopkok med massa vitlök bla. Synd om dom på jobbet imorgon men måste bota min onda hals och onda öron snarast innan jag blir riktigt förkyld. Har inte tid för det nu när det snart drar ihop sig för vår efterlängtade flytt.

Ha en bra vecka allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.