Ztoyfriska dagar!

Vi har haft släktbesök av lilla Ztoya sen i onsdags. Eftersom Ztoya löper och Frida och Jonas skulle ner till Belgien och tävla tyckte jag att det var en bra idé att hon var med oss istället! Vi har haft jätteroliga dagar och gud vilken underbar liten hund! Både Ztoya och Salsa har kommit förvånansvärt bra överens, Salsa kan ju va lite grinig ibland men hon har varit en duktig faster och väldigt tolerant. Helt plötsligt såg Salsa både gammal och stor ut bredvid Ztoyan. Ungefär som en Volvo 245:a mot en racerbil…

Det har varit en riktig fröjd att få ha en sån lyckospridare några dagar, man skrattar hela tiden , hon e så himla söt och obekymrad av allt och en fantastiskt trevlig hund ! Hon och Bengan kom oxå väldigt bra överens och blev bästa kompisar direkt!

Igår så träffade vi Henrik för lite träning. Det blev mer prat än träning men himla trevligt var det iaf. Han har dessutom en 10 v schäfervalp som var urgullig…. Lite träning blev det dock. Henrik körde Salsa i bitkudden och fortsatte med det som jag börjat tränat på, nämligen att sitta kvar i bett trots passivitet. Nu fick jag dessutom chans att träna på att jag står bakom och hon ändå ska vara kvar i bett. Rolig och bra träning tyckte vi alla att det blev !

Flytten närmar sig med stormsteg och det mesta är nerpackat. I helgen blir det av, ska bli så skönt, men lite nervöst också. Nackdelen med att va själv är att man måste vara MacGyver när något går sönder eller strular… Får försöka tänka ”den dagen den sorgen” så går det nog bra.

I skrivande stund har Frida och Jonas åkt efter några timmars kaffedrickande och hundprat och det är lite tomt utan Ztoya. Saknar henne redan…. Nedan lite bilder från helgen.

Ha en bra vecka allihop!

Ztoya och Bengan
Salsa trött…
Mallerace!
Kom igen då din gamling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.