Ringrostig…

Det har för en gångs skull har det inte bara varit hundträning i huvudet vilket e en ny upplevelse sannerligen… Vi har hunnit med en träning med Jocke iaf sen sist och då var det dags att börja ta tag i skyddsarbetet igen. Det märks att det var länge sen sist nu för gud vad jag var seg i kolan på hur saker ska va! Det har ju mest varit IPO på agendan och nu helt plötsligt skulle vi sadla om vilket ställde till det för oss båda. Mest för mig dock… Körde lite civiler, transporter och anslutningar. Salsa är så överladdad så jag vet inte hur detta ska sluta men hon skiter iaf i mig, på gott och ont, men det blir nog bra om min hjärna kan uppgradera sig och hänga med bara.

Jocke körde ett pass med Rekko medan jag o Salsa gick undan och tränade på lite dirrigering inför uppletandet och det gick bättre när inte jag var inom synhåll.

Det är mycket att fixa hemma nu när man bor i hus så det har varit mycket fix med sånt som hör till. Jag har massa saker jag vill göra men jag får lära mej att ta en sak i taget vilket är svårt när man gärna vill att allt händer på en gång..

Eftersom det inte syns ännu ifall Salsa är dräktig så är jag ju lite försiktig med henne och tar det lite lugnare än vanligt fysiskt. Hon har blivit lite annorlunda i sitt beteende men det behöver ju inte betyda nåt. Har även upptäckt en ”ny” tutte som jag inte har sett förrut (?!) och imorse satt hon vid matskålen och ville inte äta men morrade åt någon osynlig som tydligen ville sno maten hmmm. Brukar inte gravida bli lite konstiga?? Alltså är det Rekko som fått följa med på joggingrundorna och jag tror han uppskattar vår ”egentid” men jag undrar ifall inte jag har bättre kondis än han haha..

Ha det gott allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.