Blåsväder

Imorse började jag och Rekko dagen med en ordentlig löprunda. Vi skymtade en älg och såg ett par rådjur, tur Pekken var i snöre, väääldigt intresserad av o följa med dom istället… Tillbringade resten av förmiddan utomhus med hundarna. Rekko och jag e lite oense om hur vida man ska gräva ner tennisbollarna i gräsmattan eller inte hmm.. Alla njuter lika mycket av att vara utomhus iaf

Salsa har börjat äta lite smått igen, blandar i lite annat torrfoder så går det ner. Har gjort några riktningsövningar med Rekko inför uppletandet. Började ute på gräsmattan och flyttade sen ut i skogen. Gick bra men han blir fort trött i huvudet så det gäller att sluta i tid.

Anna och malletjejerna var här och åt lunch och sen tog vi en långpromenad. Salsa går i sin egen värld och gör inte många knop mer än nödvändigt haha. Ultraljud är inbokat till nästa fredag, ska bli skönt o veta ifall hon är dräktig, så man vet om man kan sparka igång träningen på riktigt, framförallt sökträningen med fokus på uthålligheten. Men väntar som sagt tills vi fått svar.

I helgen blir det såklart hundträning men också lite fixande här hemma och ska försöka hinna åka iväg och titta på lite IPO tävlingar om det hinns med. Hade varit bra att se hur det går till i verkligheten så man vet.. Så mycket att göra o så lite tid

Trevlig helg!

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail” show_slideshow_link=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.