Ti amo

Salsa och valparna mår enligt rapport och bildbevis bara bra . Jag börjar få viss träningsabstinens dock. Det ska bli så härligt att få komma igång med träningen igen när Salsa åter är hemma och visst har jag en massa planer och mål för vår gemensamma karriär men framförallt saknar jag Salsas närvaro och väsen. Träning och tävling är ju bara en extrakrydda som ger en extra guldkant på tillvaron men i slutändan är det min underbart fina lilla goa hund som är allt jag önskar mig som jag saknar mest av allt.

På fredag får jag dock träffa mitt hjärta och ”mina barnbarn” igen och det ser jag sååå fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.