Glad!

Allt flyter på här hemma, har ju lånat Garbo av Mia & Glenn, Salsa är väldigt lik sin mamma så det har inte varit så jobbigt nu när hon är här. Lite tränat har det oxå blivit, vi har spårat o kört lite lydnad och det har varit jättekul!!! Garbo är en helt fantastisk hund!!!

Årets första simtur tog jag tillsammans med Garbo i veckan och fler lär det bli, det var himla skönt i vattnet! Imorgon åker vi ner o hälsar på Salsa och valparna, ska bli spännande att se dom nu när det är lite större!

Jag har anmält oss till SM och så får vi se hur det blir med det sen…

Håller tummarna för Kerstin & Elex som kör SSM i helgen! Kör så det ryker, ni e grymma!

Trevlig helg allihop!

Finaste Garbo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.