Vill ha allihop!

Jag har varit utan hund två dagar. Rekko har fått ett jättebra och kärleksfullt hem där han kommer få stanna vilket känns så himla skönt! Det var dock tio år sen sist jag var utan och det var två hemska ensamma dagar. Vad gör folk utan hund undrar jag…? Nåja, i lördags åkte jag till Salsa o valparna. De hade vuxit sen sist och det var full rulle. Nu börjar det bli svårt att kunna välja bara en kan jag lova, jag vill ha allihop, hur ska man kunna nöja sig med bara en? De är helt underbara allihop och väldigt jämna än så länge.

Det gick hyfsat bra att sova med 9 valpar och en halvgrinig morsa tycker jag. Några bett i näsan och kinden rikare och en fjärdedel mindre hår på huvet blev jag visserligen men vad gör det när 6 valpar kröp ner o somna i sovsäcken och de andra tre la sig som en krans runt huvudet, då glömmer man sånt kan jag lova! Salsa tyckte det var skönt med lite avlastning eftersom hon fick sin skönhetssömn.

På söndagen fick Salsa gå ett spår. Hon tyckte det var jättekul och jag med! Fick även träffa två valpköpare också, jättekul! När det var dags att bege sig hem på kvällen fick jag ta med Garbo, Salsas mamma, hem. En riktig guldklimp som är precis som Salsa fast x2 så jag vet vem Salsa brås på! En av de finaste hundar jag vet så jag är både tacksam och stolt över förtroendet att få ha henne hos mig!

[ngg src=”galleries” ids=”12″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ number_of_columns=”3″ show_slideshow_link=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.