Det blir vad det blir

Imorgon far vi upp till Edsbyn och årets SM. Det känns jätteroligt o läskigt på samma gång . Salsa har fått några dagars vila, det räcker med den motion Lilleman ser till att hon får… Ett par träningspass extra gör varken till eller från i nuläget, vi är inte i toppform nån av oss och det är jag fullt medveten om, däremot ska man sluta när det går bra och jag kommer ta med mig de fåtal träningstillfällen vi fått som gått riktigt bra i bakhuvudet . Salsa är pigg & glad och vi har roligt ihop, att det sen tuggas lite o missas lite här o där, det är som det är. En go vän brukar säga att världen går inte under för en mindre bra genomförd tävling och det är faktiskt sant .

Vi vill tacka för alla gratulationer & lyckönskningar vi fått! Vi ska göra vårt bästa och så får vi se hur långt det räcker. Vi vill också önska alla andra lycka till på SM!

Kramar från Rebecca & Salsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.