Sen SM-rapport

Jag blev dunderförkyld efter SM så jag har inte varit vidare pigg men nu börjar det vända till slut. Dagarna uppe i Edsbyn gick fort och vi bodde jättefint tillsammans med Jocke och Frida, stort tack för jättetrevliga dagar och grattis än en gång till Frida med Connie som knep en 8:e plats i IPO-gruppen, snyggt jobbat! Salsa genomförde hela tävlingen med bravur, vilken hund hon är, hon glänste hela helgen min fina pärla! Detta var nog helt klart vår roligaste tävling hittills, det var riktigt härligt att gå in på plan tillsammans, jag log mest hela tiden ! Jag är så himla nöjd med vår insats!

Spår 10-10. Sök 9,5-9. Uppletande 8,5-8,5. Lydnad 253,25 p. Totalt 670,25 p. (med ett nollat släppande bl a)

Vi blev också uttagna till Nordiska som i år går i Danmark. Det ska bli riktigt spännande! Eftersom skyddet inte ser riktigt likadant ut som vi är vana vid så har vi lite nytt att träna på fram tills dess. Igår var vi och körde med bästa Jocke, TACK!, det gick mycket bra!

ETT STORT GRATTIS! till alla våra vänner som gjorde så bra ifrån sig på årets SM!

Lite bilder på Frazze & Jocke som klickertränade på kvällarna under SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.