Inför NM

På fredag åker vi till Danmark och nordiska. Det ska bli jättekul och är så glad över att Mallemia åker med oss! (Fattar ju inte va dom säger over there….) Salsa känns fin och träningen har funkat fint över lag. Bevakningarna ser ju lite annorlunda ut än vad hon är van med men snälla Jocke har hjälpt oss så vi har fått till några riktigt bra träningar! Vi åker dit och gör vårt bästa och försöker ha riktigt kul dessutom!

Imorgon far vi till Halmstad där det blir lite träning med Frida G och sen lämnar vi även Frazze som ska bo med Frida & co över helgen. TACK! Sen åker jag och Salsa vidare till Skåne och Mallekraft och tillbringar natten så blir det inte så långt att köra på morgonen. Hörs efter helgen!

ETT STORT GRATTIS till Frida & Best som satte nytt svenskt rekord 12/9 på otroliga 771,25 p!!! Respekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.