Äntligen hemma!

Nu har vi äntligen flyttat till vårt efterlängtade hus! Hela familjen trivs som fisken i vattnet. Bengan har en egen kattlucka så han kan gå in och ut som han vill, han klämmer sig ut med nöd o näppe, fast han trivs bäst inne än så länge… Salsa har fått egen tomt att springa på fast hon förstår inte vitsen med att sysselsätta sig själv utan tycker att jag ska aktivera henne. När jag släpper ut henne på morgonen sitter hon utanför dörren och tycker synd om sig själv. Min fina Chapman hade stormtrivits här, kan inte låta bli att sakna honom lite extra, han hade förstått att uppskatta sin egen gård..

I veckan har jag skottat snö tills ryggen höll på gå av och burit pellets som en tok men jag har känt mig så himlans lycklig! I helgen har jag äntligen fått tid till att packa upp ordentligt och komma i ordning så nu ser det riktigt fint ut och det känns som hemma.

Salsa har ju haft en skön vintervila, jag har lite samma tänk som vi anammat till tävlingshästarna, vilket inneburit vila under den kalla årstiden. Ser inte vitsen med att träna när det är så kallt som det varit utan det har varit åtskilliga långpromenader och lite finlir inomhus. Tror både hundar o människor mår bra av en paus emellanåt. Nu börjar vi så smått köra igång igen och vi har varit o tränat med snälla Henrik som ställt upp o figgat. Vi prövar oss fram med ipo i sikte och det går framåt. Idag har jag kört nära bevakningar/anskällningar samt apporteringarna på gårdsplan och de börjar funka bättre o bättre! Det är så roligt att hålla på med något nytt trots att vi bara är glada amatörer.

Salsa har inte börjat löpa ännu tyvärr så vi kommer inte hinna göra någon start i skyddet innan sm-tiden går ut. Jag hoppas hon kommer igång snart för det är riktigt påfrestande att bara gå o vänta. Nu ska vi ut och dra lite vikter innan mörkret faller, ha en bra vecka allihop, nedan lite bilder.H

Här bor vi!
Välkommen!
Roligt att springa på åkrarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.