Vitaminkick

Äntligen har det blivit sommar! Tänk vad lite sol kan göra för välbefinnandet! Jag är så himla glad att jag har ett jobb som gör att man kan vara ute nästan obegränsat när det är så soligt ute!

Att ligga och steka sig är inte min melodi, det blir rastlöst ganska fort, men desto mer gjort får jag ute på tomten. Kastade av mig kläderna och har frenetiskt grävt i rabatter och försökt komma åt allt förbannat ogräs med följden att jag självklart bränt axlar och rygg precis som det ska vara i början av sommaren haha . Idag lyckades jag oxå få väck en gran som stått dumt med en yxa, lite rep och ren viljekraft… Imorgon blir det en dust med gräsklipparen om vädret fortsätter såhär!

Pekk och jag har haft sköna långpromenader och lite lydnadsträning i veckan. Han tycker nog bäst om att vara på tomten och rulla runt i gräset och ligga och njuta i skuggan med ett märgben tror jag… Löpträningen fortskrider den med men just nu är det lite trögt i kroppen både hos Pekk o mig, konditionen är det inget fel på men kroppen e lite trög, men det gäller bara att pressa sig lite så man kommer över krönet till nästa nivå så kommer nerförsbacken .

På lördag åker jag ner till Salsa och valparna. Ska bli så kul och se dom igen, nu har valparna öppnat ögonen så det kanske händer lite mer i lådan denna gången!

Trevlig helg allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.