Bilder

Har varit nere en vända ner till Salsa och valparna. Jisses vad de växt på en vecka! Nu börjar de bli små individer och har börjat stappla runt i lådan på ostadiga ben. Fortfarande är jag svag för nummer tre, han e så söööt, har gosat som bara den med honom och hans syskon!

Salsa blev som vanligt glad över att se mig och hoppade in i bilen så fort hon fick chansen ! Körde ett kort lydnadspass med henne igår och det var sååå kul! Idag blev det ett uppletande, har verkligen saknat att träna tillsammans med henne! Idag hann jag träffa en valpköpare oxå, känner dom förstås sen innan, men roligt att träffa dom för det var ett tag sen sist. Jag hoppas jag hinner träffa de andra oxå även fast jag vet att alla ska till bra hem.

Haft en superskön helg i Skåneland och idag fixade jag till och med att åka hela vägen hem utan att grina, det går framåt med andra ord! Nästa gång jag åker ner kommer det vara full rulle på dom små liven skulle jag tro…

[ngg src=”galleries” ids=”10″ display=”basic_thumbnail” number_of_columns=”2″ show_slideshow_link=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.