Myyys!

Det har gått hyfsat bra hittills men i veckan blev det lite av ett bakslag och jag har saknat Salsan oerhört…

Idag åkte jag därför ner över dagen och hälsade på. Promenerat med Salsa och tränat lite lydnad och sen tillbringat resten av tiden i valplådan. Det har hänt grejer sen sist kan jag lova! Fortfarande har jag nr 3 som lite favorit så jag har gosat väääldigt mycket med honom…

Här e några av alla bilder från idag!

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”100″ number_of_columns=”4″ show_slideshow_link=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.